UPDATE: 'Naast Lazio staat nu ook Torino in de rij voor Standard-pion'

UPDATE: 'Naast Lazio staat nu ook Torino in de rij voor Standard-pion'

Gepubliceerd: donderdag 23 april 2020 om 21:28do 23-04-2020 om 21:28

Laatste update: zaterdag 30 mei 2020 om 15:37za 30-05-2020 om 15:37

Standard heeft er een seizoen met vallen en opstaan opzitten en grijpt uiteindelijk naast een plekje in de top drie. Toch had het enkele spelers die zich in de kijker konden spelen. Daar is Mergim Vovjoda er één van.

Bij La Lazio Siamo Noi valt te lezen dat Lazio Roma het vizier heeft gericht op de rechterflankverdediger van Standard. Bij Lazio moet Vojvoda Adem Marusic vervangen, die richting PSG kan vertrekken.

Vojvoda werd afgelopen zomer nog voor 1,2 miljoen euro weggehaald bij Moeskroen. Nu zo Lazio bereid zijn om tot vijf miljoen euro te betalen voor de Kosovaarse international. Een som die Standard wel kan overtuigen om hem te laten gaan.

Het zou niet de eerste ex-speler uit de JPL die Lazio haalt. Zo spelen ook Jordan Lukaku, Silvio Proto en Marusic voor de Romeinse ploeg.

Update: Het Italiaanse medium Tutto Mercato Web meldt dat er een volgende Serie A-club geïnteresseerd is in de kwaliteiten van Vojvoda. Torino zou namelijk in de rij staan, waardoor de transfersom misschien wel in de hoogte wordt gebracht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws