Had De Bruyne corona? Mijn gezin was in het begin ziek

Had De Bruyne corona? "Mijn gezin was in het begin ziek"

18-04-2020 09:35
2

Hoe gaat het momenteel met Kevin De Bruyne? Het antwoord is goed. Al was dat een paar weken geleden niet het geval. De Rode Duivel denkt dat hij mogelijk besmet was met het coronavirus.

Bij Sky Sports belde Jamie Redknapp naar De Bruyne. Toen naar de gezondheidstoestand van KDB gevraagd werd, antwoordde De Bruyne: "Om eerlijk te zijn gaat het nu goed. Tijdens de eerste twee weken was mijn familie ziek. Toen ging het op en af. Nu is iedereen weer gezond. We weten niet of we corona hadden, maar nu gaat het weer."

De Bruyne traint terug. "In de eerste twee weken was het moeilijk, want ik wist niet wat er aan de hand was. Nu heb ik weer een ritme te pakken. Ik begon met wat baantjes te zwemmen. Gelukkig hebben we hier in huis een zwembad. Nu loop ik weer. Ik blijf redelijk fit gezien de omstandigheden", grapte De Bruyne.

Manchester City helpt De Bruyne fit te blijven. "In het begin gingen enkel mensen van de fysio naar de club en maakten schema's, die de spelers moeten opvolgen. Daar hou ik mij aan, maar ik ben niet de man die houdt van uren alleen te fitnessen."