Slecht nieuws voor Fiorentina: Doelpuntenmaker is er niet bij op Club Brugge

Slecht nieuws voor Fiorentina: Doelpuntenmaker is er niet bij op Club Brugge

4 mei - 11:33
9

Het is niet enkel Club Brugge dat zich klaarmaakt voor een intens weekend met een wedstrijd tegen Antwerp, want ook Fiorentina staat voor een cruciaal duel. Echter, hun voorbereiding op de Conference League-return wordt bemoeilijkt door het verlies van hun doelpuntenmaker Riccardo Sottil.

De maker van het eerste (knappe) doelpunt op donderdag is voor de rest van het seizoen onbeschikbaar. De flankspeler liep een sleutelbeenbreuk op tijdens een duel met Club Brugge's Michael Skoras, waardoor hij uitgeschakeld is voor de komende wedstrijden.

Voor coach Italiano betekent dit een extra uitdaging in aanloop naar de return op Jan Breydel. Hij erkent de kracht van Club Brugge, vooral met hun thuisvoordeel en steun van het eigen publiek. Dat lezen we in HLN.

Italiano benadrukt het belang van alertheid en het benutten van kansen. Ondanks de tegenslag van het gemis van Sottil, is hij vastberaden om zijn team goed voor te bereiden en de strijd aan te gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.