Trainers titelkandidaten over schema Club Brugge en Union: ''Verandert niets''

Trainers titelkandidaten over schema Club Brugge en Union: ''Verandert niets''

4 mei - 09:25 Laatste update: 09:54

Club Brugge doet mee op Europees niveau en Union SG staat in de bekerfinale tegen Royal Antwerp FC. Dat is natuurlijk fantastisch, maar daardoor is er wel een drukker schema dan bijvoorbeeld voor RSC Anderlecht. Nicky Hayen, Brian Riemer en Alexander Blessin vertelden of dat een voordeel of nadeel is.

Volgens Riemer snijdt het mes aan twee kanten en hangt het af van de resultaten. ''Een gewonnen bekerfinale zou een geweldige boost kunnen zijn voor Union. Anderzijds kan een nederlaag in de Cup Final een ferme tik zijn. Voor Club Brugge geldt hetzelfde in hun Europees verhaal'', vertelde Riemer aan Het Laatste Nieuws.

Hayen richt zich liever op het voetbal zelf. ''Ik ga er niet op terugkomen. Wij moeten ons focussen op de volgende match'', zei de trainer van Club Brugge.

Volgens Blessin maakt het niet veel uit. ''Er verandert volgens mij niets. Enkel de intensiteit van de trainingen zal misschien anders zijn'', aldus Blessin.

Union SG en Anderlecht spelen aankomende zondag tegen elkaar in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.