Antwerp wil helemaal niet naar Leuven: Dan raakt de Bosuil op tijd klaar

Antwerp wil helemaal niet naar Leuven: "Dan raakt de Bosuil op tijd klaar"

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 08:30do 09-04-2020 om 08:30

Antwerp heeft deze week zonder problemen een licentie gekregen, maar de commissie plaatste één kanttekening. Antwerp moet Europees spelen op het veld van OH Leuven omdat de Bosuil niet geschikt is, maar heeft daar duidelijk geen zin.

Antwerp hoopt dat de beslissing nog wordt omgekeerd. "We hebben die aanvraag voor een licentie uiteraard ingediend op een moment dat tribune 4 nog niet klaar was en ook de rest van het stadion nog niet Europees conform was. We moesten dus wel een alternatief hebben", vertelt woordvoerder Dimitri Huygen bij Gazet Van Antwerpen.

Antwerp wil Tribune 4 nu absoluut op tijd afwerken. "Dat is uiteraard ook afhankelijk van de beslissingen die de UEFA nog moet nemen over de timing van de Europese competities en de Europese voorrondes. Als die pas in augustus of later zouden starten, achten we de kans reëel dat we de Bosuil nog op tijd, dus voor onze eerste wedstrijd, Europees goedgekeurd krijgen."

Afgelopen seizoen speelde Antwerp zijn Europese wedstrijden nog in het Koning Boudewijnstadion. Ook Sporting Charleroi zit overigens in dezelfde situatie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws