Charleroi bereidt zich voor op Europa: Bayat wil dat sterkhouders blijven

Charleroi bereidt zich voor op Europa: Bayat wil dat sterkhouders blijven

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 12:15wo 01-04-2020 om 12:15

Mehdi Bayat is duidelijk wat betreft de transfers binnen Charleroi: “Sterkhouders zijn onbetaalbaar voor welke club ook uit onze eerste klasse”, laat hij weten aan Sport/Voetbalmagazine. Ze willen zich duidelijk voorbereiden op hun eerste Europese campagne sinds 2015.

Ryota Morioka werd afgelopen weken gelinkt aan enkele eersteklassers, al lijkt zijn toekomst niet in België te liggen. De 29-jarige middenvelder zou graag zijn carrière afsluiten in Spanje. Volgens transfermarkt is zijn marktwaarde 3 miljoen euro. Bayat hoopt zijn sterkhouders toch te houden, zeker met het oog op de Europese campagne die er zit aan te komen voor Charleroi. 

Ook voor Nurio en Ilaimaharitra is er interesse, maar Bayat rekent ook op hun om te blijven. Belhocine is met Charleroi de verrassing van het seizoen geworden. Met een derde plaats op 1 punt van de tweede, KAA Gent, hun beste prestatie sinds 1969. Ze zouden dan ook, indien dit de definitieve rangschikking is, voor het eerst in hun geschiedenis rechtstreeks geplaatst zijn voor de Europa League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws