Roofe van Anderlecht spreekt persoonlijke ambitie uit

Roofe van Anderlecht spreekt persoonlijke ambitie uit

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 14:19za 28-03-2020 om 14:19

De competitie ligt voorlopig nog stil. Kemar Roofe krijgt dus alle tijd om terug te keren bij RSC Anderlecht. Zijn transfer naar Brussel bracht nog niet wat hij er zelf van verwachtte, maar spijt heeft Roofe niet over zijn verhuis naar Anderlecht.

Anderlecht nam Roofe geblesseerd over van Leeds. De aanvaller veroverde later zijn plaats in de basis, maar viel toen weer geblesseerd uit. "Ik heb geen spijt over mijn transfer naar Anderlecht", stelt Roofe bij Yorkshire Eveningpost. "Voor mij is het altijd een uitdaging om te spelen."

Roofe weet waarvoor hij Anderlecht koos. "Je krijgt niet altijd de kans om in het buitenland te spelen bij een ander team in een andere competitie", is Roofe van mening. Anderlecht dreigt voor het tweede jaar op rij langs Europees voetbal te grijpen. "Het idee om in de Europa League of de Champions League te spelen blijft om mijn verlanglijstje staan. Het is een ambitie van mij om het waar te maken."

Anderlecht betaalde afgelopen zomer circa vijf miljoen euro voor Roofe. De aanvaller kwam amper in dertien competitiematchen uit. Daarin was Roofe goed voor zes doelpunten en twee assists.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws