Supporters blijven hopen: “Lokeren behouden als familiale opleidingsclub

Supporters blijven hopen: “Lokeren behouden als familiale opleidingsclub"

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 21:45di 24-03-2020 om 21:45

De nieuwe mogelijke investeerders van Sporting Lokeren hebben na onderhandelingen afgehaakt. De supporters blijven echter hopen.

De supporters van Lokeren blijven hopen op een goede afloop. "Wij kregen gisteren een bericht van Louis de Vries dat een deal die hij op poten aan het zetten was op niets uitgedraaid is. Opnieuw", klinkt het bij woordvoerder Lieven Hérie tegenover Sporza.

"Of we alles nog geloven? Zolang we zelf niet weten met wie De Vries onderhandelingen voerde en dergelijke meer is dat moeilijk. Wij zijn echter bruggenbouwers en willen de brug met De Vries zeker niet opblazen. Er blijft binnen ons collectief enorm veel bereidheid om alles tot een goed eind te brengen."

"Ook vanuit het stadsbestuur krijgen we steun en zeker vanuit de jeugdwerking van Lokeren”, gaat Hérie verder. “En ook de groep rond Willy Carpentier speelt nog mee, maar naar ik heb vernomen zouden die weigerachtig staan tegenover de schulden die De Vries heeft opgestapeld."

Iedereen helpt mee om een toekomst van de club te verzekeren. "Wij hebben met ons supporterscollectief een enorm groot sociaal kapitaal. We willen Sporting Lokeren blijven behouden als een familiale opleidingsclub en we reiken iedereen de hand om ons daarbij te helpen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws