‘Bad boy’ Nainggolan over geruchten: “Dat is allemaal verzonnen”

‘Bad boy’ Nainggolan over geruchten: “Dat is allemaal verzonnen”

Gepubliceerd: maandag 23 maart 2020 om 16:44ma 23-03-2020 om 16:44

Laatste update: maandag 23 maart 2020 om 16:46ma 23-03-2020 om 16:46

Radja Nainggolan kwam vaak negatief in de media. De middenvelder heeft gedurende zijn carrière een imago van ‘bad boy’ uitgebouwd. Tegenover Het Laatste Nieuws doet Il Ninja zijn boekje open.

“Ik weet dat de pers graag schrijft dat ik voor problemen zorg in de kleedkamer, maar da’s allemaal verzonnen”, zegt Nainggolan. “Ik kom met iedereen overeen waarmee ik tot dusver gewerkt heb. Ik heb nooit moeten liegen, of iets uitvinden... Ik zeg gewoon wat ik denk. Vroeger was ik een heethoofd, maar dat is allang niet meer het geval.”

Ook zijn voorkomen zorgde voor een negatief imago. “Mijn tattoos? Ik heb er heel wat, maar ik ben ze de laatste jaren toch wat beginnen af te dekken. Dat komt doordat ze in een hotel in België ooit dachten dat ik een terrorist was. Ik sprak er af met vrienden om nadien uit te gaan, maar nog voor we vertrokken hield de politie ons tegen.”

“Eens de agenten me herkenden, vroegen ze me om een foto”, gaat Nainggolan verder. “Maar ja, ik let op mijn kledij en vind het heel leuk om nu en dan eens van look te veranderen. Maar geen kuif of hanenkam meer voor mij. Ik beloofde dat ik dat na mijn dertigste niet meer zou doen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws