Vorig seizoen nog bij Gent, nu gelinkt aan Real Madrid: Ik heb geruchten gezien

Vorig seizoen nog bij Gent, nu gelinkt aan Real Madrid: "Ik heb geruchten gezien"

Gepubliceerd: woensdag 4 maart 2020 om 09:15wo 04-03-2020 om 09:15

KAA Gent huurde vorig seizoen Alexander Sorloth van Crystal Palace. Een definitieve transfer bleek echter al snel onhaalbaar. De aanvaller wordt dit seizoen uitgeleend aan Trabzonspor, waar hij zich zowaar in de kijker speelde van Real Madrid.

In de Turkse Süper Lig is Sorloth op dit moment de topschutter met negentien doelpunten. Bovendien strijdt Trabzonspor nog mee voor de titel, wat vooraf niet meteen de ambitie was. "Ik heb de geruchten gezien. Zo zijn er veel", reageert Sorloth in Turkse media op de Real-geruchten.

"Ik heb erover gelezen en ik blijf horen dat er veel teams geïnteresseerd zijn. Maar ik focus me alleen op Trabzonspor. De teamspirit zit hier uitstekend en we willen winnen. Het zou ongepast en onverantwoord zijn om op dit moment over een transfer te spreken", besluit de Noorse aanvaller.

Trabzonspor bezit een verplichte aankoopoptie. Al zal het daar, gezien de vele interesse in Sorloth, niet bepaald rouwig om zijn. De huidige marktwaarde van de Noorse ex-spits van Gent wordt geschat op tien miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws