Zonder die blessures zou Oulare nu al bij de Rode Duivels zitten

"Zonder die blessures zou Oulare nu al bij de Rode Duivels zitten"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 11:15vr 28-02-2020 om 11:15

Obbi Oulare besliste afgelopen weekend de match tegen Antwerp (1-0) met een atoomschot. Oulare lijkt eindelijk op te staan in Luik. Zijn potentieel is alvast bijzonder groot.

La Dernière Heure ging op bezoek bij Luca Michel, de jeugdvriend van Oulare. "Obbi is een mix van Benteke en Lukaku", aldus Michel. "Ik heb hem altijd gezegd dat hij Lukaku kan vervangen. Hij weet dat ik gelijk heb en dat is uiteindelijk ook zijn doel. Zonder blessures zat hij nu al bij de Rode Duivel. Niet als titularis, maar hij zou wel in de selectie zitten. We hopen dat hij nu gelanceerd is."

Op zijn 23ste moet het nu gaan gebeuren voor Oulare. "Hij heeft veel pech gehad. Zijn blessures zijn begonnen toen hij vertrok bij Lille. Zo veel problemen, dat is moeilijk om te dragen. Als hij tien of vijftien goals maakt, kan hij terugkeren naar Engeland. In 2015 was hij te jong om al te gaan (toen ging hij naar Watford, red.). Persoonlijk zou ik hem graag zien tekenen bij AC Milan", droomt hij luidop.

Oulare scoorde tegen Antwerp nog maar zijn tweede doelpunt van het seizoen. Zondag wacht weer een grote test, want dan speelt hij op het veld van Sporting Charleroi.

Poll

Is Oulare een kandidaat voor het EK?

(91 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws