'Blessuregolf bij Anderlecht, Kalulika (18) en Debast (16) trainen mee'

'Blessuregolf bij Anderlecht, Kalulika (18) en Debast (16) trainen mee'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 10:45vr 28-02-2020 om 10:45

Anderlecht kampt al heel het seizoen met een resem blessures. Frank Vercauteren moet dieper gaan graven en komt onder meer uit bij aanvaller Chris Kalulika en verdediger Zino Debast.

Anderlecht neemt het zaterdag op tegen Waasland-Beveren, maar Vercauteren moet trainen met een flink afgeroomde groep. Daarom krijgen Kalulika en Debast deze week de kans om mee te trainen met de A-kern. Dat weet Sudpresse. Dat betekent evenwel nog niet dat ze in de wedstrijdselectie zullen zitten.

Kalulika is een razendsnelle spits die ook op de flank kan spelen. Debast is een verdediger die ook op het middenveld kan spelen en pas in oktober van vorig jaar een profcontract mocht tekenen bij Anderlecht. Geen van beide spelers zat al ooit in een wedstrijdselectie voor de A-kern.

In de verdediging kan Anderlecht een extra optie gebruiken door de lange inactiviteit van Derrick Luckassen. In de voorste linie zijn Kemar Roofe en Antoine Colassin lang out. Nacer Chadli, Zakaria Bakkali en Francis Amuzu zouden onzeker zijn voor zaterdag.

Poll

Wint Anderlecht in Beveren?

(1135 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws