Zorgt Clement weer voor enorme verrassing met nieuwe debutant bij Club Brugge?

Zorgt Clement weer voor enorme verrassing met nieuwe debutant bij Club Brugge?

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 21:00wo 26-02-2020 om 21:00

Club Brugge staat donderdag voor een zware klus tegen Manchester United. In de heenwedstrijd verraste Philippe Clement al met het debuut van Maxim De Cuyper. Nu mag een andere jonkie dromen van een debuut.

In de kern van Club Brugge zitten voor de partij maar liefst zeven jonkies uit de eigen opleiding. Eén daarvan is de amper achttienjarige Thomas Van den Keybus, die lijkt te mogen hopen op speelminuten. “Iedereen die in de kern zit, moet er rekening mee houden dat hij kan spelen", citeert Het Nieuwsblad Clement.

Door het uitvallen van Eder Balanta, Ruud Vormer en Emmanuel Dennis moet Clement wel noodgewongen puzzelen. En dus mogelijk ook met jonkies. "Het wordt sowieso een jonge ploeg met niet overdreven veel ervaring. Maar we gaan de uitdaging aan. De Ketelaere, De Cuyper,… deden het al", vertelt Clement.

"Laat iedereen maar genieten van het Theatre of Dreams. We moeten wel zeker 90 minuten geconcentreerd zijn. Als je zo’n topspelers een vinger geeft, dan nemen ze een volledige arm. Kijk naar de wedstrijd tegen PSG, een uur goed en dan minder. Het werd 0-5", besluit de trainer van Club Brugge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws