Open training van Anderlecht: Chadli, Lawrence en Verschaeren trainen mee

Open training van Anderlecht: Chadli, Lawrence en Verschaeren trainen mee

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 11:18wo 26-02-2020 om 11:18

RSC Anderlecht heeft weer geloof in Play-Off 1. Na de ruime 6-1-zege tegen KAS Eupen bedraagt de achterstand op nummer zes KRC Genk nog steeds vier punten. Toch doen de recente prestaties én het relatief eenvoudige programma vermoeden dat PO1 nog kan. Deze woensdag houdt Anderlecht een open training.

Ongetwijfeld wil paars-wit het vertrouwen van de fans nog wat verder aanwakkeren. Op beelden van La Dernière Heure is niet meteen een grote opkomst te zien in het Lotto Park, maar de hoofdtribune wordt dan ook niet in beeld genomen. Hoe dan ook zal het de supporters deugd doen, zo'n open training, want al te vaak gebeurt dat niet meer bij Anderlecht.

Op de beelden is te zien dat ook Nacer Chadli present tekent op de oefenstond. Dat is goed nieuws voor RSCA, aangezien de Rode Duivel de voorbije weken aan de kant stond met een blessure. Of Chadli speelklaar geraakt voor het levensbelangrijke duel bij Waasland-Beveren, is nog niet bekend.

Verder doet ook Vincent Kompany mee aan de open training, net als Kemar Lawrence en Yari Verschaeren overigens. Die eerste, een winteraanwinst, kon tot op heden nog geen minuten maken, maar zou fysiek stilaan topfit moeten zijn. Verschaeren werkt dan weer aan zijn terugkeer na zijn zware enkelblessure. Vorig weekend zat de youngster voor het eerst terug in de wedstrijdkern.

Poll

Wint Anderlecht in Beveren?

(1135 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws