Hazard is dol op hamburgers en pizza, Courtois heeft een erg groot ego

"Hazard is dol op hamburgers en pizza, Courtois heeft een erg groot ego"

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 09:00wo 26-02-2020 om 09:00

Thibaut Courtois en Eden Hazard zijn momenteel ploeggenoten bij Real Madrid en waren dat eerder al bij Chelsea FC. Over die periode in Londen doet ex-ploegmaat Marcin Bulka een boekje open. Daarin belicht hij de mindere aspecten van onze landgenoten.

Van Hazard herinnert Bulka zich voornamelijk zijn liefde voor ... eten. "Hij is dol op hamburgers en pizza, ik zag hem de hele tijd in pizzeria's", klinkt het bij Goal.com. "Hij geeft enkel om voetbal en zich amuseren. Bij Chelsea was dat geen probleem, maar bij Real, zeker gezien zijn recente blessure, ging hij waarschijnlijk wat over de schreef met zijn gewicht", verwijst Bulka naar de stressfactuur van Hazard.

Waar de anekdotes over Hazard nog enigszins laconiek en onschuldig zijn, heeft Bulka wat diepgaandere kritiek op Courtois. "Hij heeft een erg groot ego", vindt de collega-doelman. "Als hij een blunder begaat, stapt hij op de coach af en zegt dingen als: "Die verdediger stond helemaal uit positie, hij had dit en dat moeten doen". Hij wil maar niet aanvaarden dat hij zelf een fout maakte", besluit Bulka.

De twintigjarige Bulka voetbalde tussen 2016 en 2019 bij de jeugdelftallen van Chelsea. Afgelopen zomer zette hij de overstap naar Paris Saint-Germain. Daar mocht hij eind augstus zijn debuut maken op profniveau. Op bezoek bij FC Metz (0-2) verdedigde Bulka het Parijse doel. Daar bleef het tot op heden bij.

Poll

Vind jij ook dat Courtois zo'n groot ego heeft?

(442 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws