Brugse volksverhuizing richting Brussel: 'Finale uitverkocht in recordtijd'

Brugse volksverhuizing richting Brussel: 'Finale uitverkocht in recordtijd'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 20:55di 25-02-2020 om 20:55

Dit seizoen nemen Club Brugge en Royal Antwerp FC het tegen elkaar op in de bekerfinale. Blauw-Zwart zal maximaal gesteund worden in Brussel. Alle tickets voor de Club Brugge-fans zijn al de deur uit.

Fans van Club Brugge die nog geen ticket hebben voor de finale zijn eraan voor de moeite. 'Alle tickets voor de bekerfinale voor Brugse fans gingen in één dag de deur uit, een nieuw record!', deelde Club Brugge dinsdag mee via de officiële kanalen

'Deze ochtend om tien uur konden Club-abonnees hun ticket voor de bekerfinale kopen. En dat deden ze massaal. Tegen de middag was al meer dan drie kwart van alle tickets de deur uit. Vanavond om 20.30 ging het laatste van de 20.000 tickets over de virtuele toonbank. In minder dan twaalf uur werd de Brugse kant van de Heizel gevuld. Thanks Fans, tot op de Heizel!', laat Club Brugge nog weten. 

Zondag 22 maart om 14u30 start de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp. Zoals altijd de laatste jaren wordt de finale in het Koning Boudewijnstadion gespeeld. 

Poll

Wie wint de finale?

(517 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws