'Zulte Waregem weet al één overbodige speler te slijten, ook Zarandia naar exit'

'Zulte Waregem weet al één overbodige speler te slijten, ook Zarandia naar exit'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 12:02za 15-02-2020 om 12:02

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 12:13za 15-02-2020 om 12:13

Hoewel de transferdeadline in ons land sinds 1 februari verstreken is, zijn er nog enkele buitenlandse markten open om uitgaande zaakjes mee te doen. Zulte Waregem maakt daar graag gebruik van. Minstens twee spelers vertrekken deze week nog uit West-Vlaanderen.

De transfer van Fredrik Oldrup Jensen is zelfs al definitief afgerond, althans als we de Twitter-pagina van het Noorse Valerenga mogen geloven. Zulte Waregem repte zelf nog met geen woord over de deal, maar dat Jensen de Gaverbeek mocht verlaten, was al langer bekend. Het voorbije half jaar werd de middenvelder al uitgeleend aan Odds BK, ook al uit Noorwegen. Nu heeft Jensen voor twee jaar getekend bij Valerenga.

Daarnaast is ook Luka Zarandia op weg naar de uitgang, weet Het Laatste Nieuws. De flankaanvaller streek vorige zomer opnieuw neer in de Jupiler Pro League, maar kon ook deze keer geen potten breken. Zulte Waregem maakt gebruik van een Poolse ontsnappingsroute, zoals RSC Anderlecht dat deed met Kenny Saief bijvoorbeeld. Essevee onderhandelt met Arka Gdynia, de ex-club van Zarandia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws