Minder fans en enthousiasme bij Beerschot: Gaat in dalende lijn

Minder fans en enthousiasme bij Beerschot: "Gaat in dalende lijn"

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 20:44vr 14-02-2020 om 20:44

Beerschot heeft al twee seizoenen op rij naast de promotie gegrepen. Een grote klap voor de club en haar supporters. Dat lijkt ook zijn impact gehad te hebben op het enthousiasme van de achterban van Beerschot.

Zo lijkt men bij Beerschot niet zo storm meer te lopen voor de eigen club. Dat vertelt commentator Wilfried Mostinckx bij Sporza. "Bij Beerschot gaat het qua sfeer en supporters een beetje in dalende lijn", vertelt hij.

"Het is een Antwerpse club en daar leven ze van succes. Er was meer enthousiasme toen de club in provinciale en in derde klasse op kop stond en won", klink het. "De vorige jaren in 1B haalden ze het net niet, maar nu loopt het wat minder."

De mindere resultaten hebben daar volgens hem dan ook een groot deel mee te maken. "In het algemeen klassement staan ze maar 5e. Dat merk je aan de sfeer op Het Kiel. Ze hebben een potentieel in het stadion van 7.000 à 8.000 en daar zit tegenwoordig ook maar de helft. Maar stel dat ze het halen, dan zit het meteen weer vol. Het enthousiasme dat je ziet bij Antwerp, dat zou bij Beerschot ook kunnen", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws