Maehle zag transfer in rook opgaan: Natuurlijk was dat even slikken

Maehle zag transfer in rook opgaan: "Natuurlijk was dat even slikken"

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 11:00do 13-02-2020 om 11:00

Joakim Maehle is de laatste weken terug op niveau bij KRC Genk. De Deense rechtsachter genoot afgelopen wintermercato veel interesse, maar KRC Genk liet hem niet gaan.

“Natuurlijk was dat even slikken", geeft hij toe in Het Belang Van Limburg. "Ik wil graag met KRC Genk het hoogste bereiken, maar ben tegelijkertijd een jonge, ambitieuze voetballer die graag de top wil halen. Als er dan een mooie club uit een topcompetitie op de deur klopt, kriebelt het om die stap te zetten. Maar KRC Genk zei nee en daar heb ik me als professional bij neer te leggen."

Maehle zal zeker niet tegen de club ingaan. "Ik heb het al anders al meegemaakt - ik ga geen namen noemen - met een speler die daarop begon te rebelleren. Maar dat zit niet in mijn karakter, omdat ik niet wil dat mijn gedrag mijn ploegmaats schaadt. Daarom heb ik zo snel mogelijk geprobeerd de knop om te draaien.”

In de zomer mag Maehle wél weg bij KRC Genk. "Ik heb geen enkele garantie dat er opnieuw zo'n schitterende aanbieding komt. Die kans is echter het grootst als ik mijn beste niveau haal. Daarom heeft het geen zin om te rouwen. Ik zou mezelf schaden, mocht ik niet meer voluit gaan."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws