Hagi senior haalt uit naar Genk: Hij was één van hun beste spelers

Hagi senior haalt uit naar Genk: "Hij was één van hun beste spelers"

Gepubliceerd: maandag 3 februari 2020 om 14:01ma 03-02-2020 om 14:01

KRC Genk zag tijdens de wintertransferperiode heel wat spelers vertrekken. Daar was ook zomeraanwinst Ianis Hagi er één van. De Roemeen werd met grote trom in huis gehaald, maar kon de verwachtingen niet inlossen. Al is dat niet zijn fout, klinkt het in de entourage van Hagi.

Gheorghe Hagi, de Roemeense legende en vader van Ianis, heeft bij The Daily Record gereageerd na de overgang van Hagi naar Glasgow Rangers. Hij was duidelijk ook niet tevreden met de manier waarop zijn zoon werd behandeld bij Genk.

"Ik probeer niet te veel over Ianis te praten, want ik vind het belangrijk dat hij zijn eigen carrière maakt zonder dat ik constant over hem praat. Maar ik wel iets kwijt over hoe het hem in Genk vergaan is. Dat had niets met hem te maken. Wanneer hij speelkansen kreeg, toonde hij dat hij één van hun beste spelers was", klonk het.

Gheorghe Hagi hoopt dan ook dat zijn zoon in Schotland kan overtuigen. "Ik ben blij dat hij naar een club gegaan is waar hij kan spelen. Het is een goede transfer voor hem. Ik wil dat hij gelukkig is, progressie blijft maken en van zijn carrière geniet. In Schotland zal dat denk ik lukken", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws