OFFICIEEL: Union heeft middenvelder niet nodig in strijd om tweede finaleticket

OFFICIEEL: Union heeft middenvelder niet nodig in strijd om tweede finaleticket

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 16:39ma 20-01-2020 om 16:39

De wegen van Union Saint-Gilloise en Soufyan Ahannach zijn gescheiden. De Nederlander kwam pas sinds vorige zomer uit voor de traditieclub uit Eerste Klasse B, maar trekt nu alweer naar andere oorden. Hij tekende bij Go Ahead Eagles, een club uit zijn thuisland.

Union huurde Ahannach op huurbasis van het Engelse Brighton & Hove Albion. In onze hoofdstad kwam de middenvelder echter amper aan spelen toe. In competitieverband bleef zijn teller steken op drie wedstrijden. Nu gaat Ahannach zijn loopbaan nieuw leven proberen inblazen bij Go Ahead, laat Union weten via de officiële kanalen. Dat team speelt op het tweede niveau in Nederland.

Zo oordeelt Union dus dat het Ahannach niet meer kan gebruiken nu het einde van het seizoen nadert. Net als in Eerste Klasse A zijn de clubs uit Eerste Klasse B dezer dagen op zoek naar witte raven. In 1B is het alvast razend spannend: met nog zeven speeldagen te gaan staan bovenaan zeven van de acht ploegen binnen de drie punten van elkaar. Zij strijden om het tweede finaleticket voor de promotie. Het eerste toegangsbewijs ging naar Oud-Heverlee Leuven.

Poll

Welke ploeg zie jij het tweede finaleticket grijpen in Eerste Klasse B?

(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws