Juventus gaat voorbij Parma dankzij indrukwekkende Cristiano Ronaldo

Juventus gaat voorbij Parma dankzij indrukwekkende Cristiano Ronaldo

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 22:58zo 19-01-2020 om 22:58

Juventus heeft door een magere overwinning op Parma weer vier punten voorsprong op Internazionale. In Turijn werd het 2-1 dankzij Cristiano Ronaldo.

Juventus maakte tegen Parma de dienst uit, maar het duurde lang voor De Oude Dame de ban wist te breken. De thuisploeg was gevaarlijk via Ronaldo, die na een klein half uur had moeten scoren, maar dat niet deed. Voor rust was het wel raak. De Portugees kreeg de bal op links, kapte naar zijn goede been en schoot via een Parma-been de 1-0 binnen. Aaron Ramsey had voor de theepauze de 2-0 moeten maken.

Kort na de rust moest Juventus weer opnieuw beginnen toen Parma uit een corner gelijkmaakte. Andreas Cornelius sprong hoger dan zijn mandekkers en kopte knap de gelijkmaker binnen. De vreugde van Parma was van korte duur, want nog geen twee minuten later zette Ronaldo Juventus weer op voorsprong.

In de slotfase was het billenknijpen voor Juventus. Parma kreeg nog een grote kans, maar wist niet te scoren. Ronaldo liet in de blessuretijd zelf nog een kans op 3-1 liggen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws