Anderlecht-supporters tonen onvrede na nederlaag, Kompany grijpt zelf in

Anderlecht-supporters tonen onvrede na nederlaag, Kompany grijpt zelf in

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 20:20zo 19-01-2020 om 20:20

Laatste update: zondag 19 januari 2020 om 20:31zo 19-01-2020 om 20:31

RSC Anderlecht heeft zondagavond opnieuw een klap gekregen. De Brusselaars verloren op eigen veld met 1-2 tegen aartsrivaal Club Brugge en zien Play-Off 1 steeds verder wegglijden. Uiteraard zorgt dat voor grote onvrede bij de supporters. Zij besloten hun ongenoegen kenbaar te maken, maar 'inspirator' Vincent Kompany kwam zelf de gemoederen bedaren.

De wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge in het Lotto Park werd in de toegevoegde tijd bij een 1-2 tussenstand even stilgelegd. Toen Simon Mignolet een vrije trap wilde nemen, werd hij immers bekogeld met een voetzoeker. Die ontplotfe vlak voor zijn neus, waarna scheidsrechter Lawrence Visser besliste de partij even stil te leggen.

Het was uiteindelijk Kompany zelf die zijn supporters tot kalmte aanmaande. De kapitein van paars-wit stak vliegensvlug het hele veld over om zijn collega Mignolet in bescherming te nemen. De wedstrijd heeft door de interventie van Kompany maar enkele momenten stilgelegen. De Rode Duivel krijgt op de sociale media dan ook alle lof voor zijn tussenkomst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws