'Tegen de beste tegenstanders moet Lukaku veel meer laten zien'

'Tegen de beste tegenstanders moet Lukaku veel meer laten zien'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 10:01wo 15-01-2020 om 10:01

Romelu Lukaku is bezig aan een geweldig seizoen bij Internazionale en lijkt iedereen te overtuigd te hebben van zijn kwaliteiten. Bijna iedereen dan toch. Zo ziet ex-profvoetballer Paulo Di Canio toch nog wat mankementen bij onze landgenoot.

De oud-speler van onder meer AC Milan, SSC Napoli en Juventus vindt dat Lukaku het te vaak laat afweten in echte toppers. "Ik volg hem al sinds hij in Engeland arriveerde. En ik heb altijd gezegd dat hij veel goals zou maken en steeds belangrijker zou worden voor Inter", klinkt het bij Sky Calcio Club.

"Naar mijn gevoel scoort hij wel fantastische goals tegen ploegen als Genoa, maar tegen de beste tegenstanders moet hij toch veel meer laten zien", aldus Di Canio.

Die kritiek kreeg Lukaku ook in Engeland te horen. Nochtans wist Lukaku onlangs nog twee keer te scoren tegen Napoli. "Beschouw jij Napoli momenteel als een topteam? Defensief gezien zijn zij misschien zelfs slechter dan SPAL. Die twee goals waren weggevertjes. Het is geen verrassing dat Lukaku braces (twee goals in één match, red.) maakt, maar hij doet dat tegen ploegen die tien plaatsen lager staan", aldus de ex-voetballer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is de kritiek op Lukaku terecht?

(206 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws