OFFICIEEL: AC Milan haalt oude 'vijand' van Ibrahimovic in huis

OFFICIEEL: AC Milan haalt oude 'vijand' van Ibrahimovic in huis

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 14:44ma 13-01-2020 om 14:44

AC Milan heeft zich versterkt met Simon Kjaer, zo bevestigen de Italianen. De Deense verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Sevilla en daarmee komt Kjaer samen te spelen met Zlatan Ibrahimovic.

Gezien de geschiedenis tussen Zlatan en Kjaer is de transfer op zijn minst pikant te noemen. In het Europa League-duel tussen Fenerbahçe en Manchester United kregen de twee het met elkaar aan de stok, waarna Kjaer kritisch sprak over Zlatan. "Hij is zo'n arrogante speler die met de borst vooruit loopt. Dat is zijn manier van spelen", aldus de verdediger.

In het treffen met Kjaer kende Zlatan een zeer lastige wedstrijd tegen de Deen en dat zorgde voor de nodige irritaties bij de Zweed, die Kjaer later in de wedstrijd bij zijn nek greep. "Dat is onderdeel van het spelletje, dat neem ik niet al te serieus. Het is niet de eerste keer dat ik tegen hem speel en ik weet hoe hij reageert. Het is verder geen probleem", reageerde Kjaer na de betreffende wedstrijd in 2016.

Nu komt het tweetal elkaar dus weer tegen, maar dan als teamgenoten. Kjaer speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij Milan, dat tevens de optie heeft om de verdediger definitief over te nemen van Sevilla. De Spanjaarden verhuurde Kjaer eerder al aan het Italiaanse Atalanta, maar daar kwam de Deen slechts tot zes optredens.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws