Dessers over interesse en toekomstige transfer: “Dat zou nu al zonde zijn”

Dessers over interesse en toekomstige transfer: “Dat zou nu al zonde zijn”

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 21:15wo 08-01-2020 om 21:15

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 om 22:00wo 08-01-2020 om 22:00

Cyriel Dessers maakt indruk in Nederland bij Heracles Almelo. De goaltjesdief staat op het punt om uit te komen voor de Nigeriaanse nationale ploeg en de interesse in Dessers stijgt.

Dessers laat zich uit over een toekomstige transfer. “Je voelt dat er dingen in beweging komen, maar ik ben daar niet mee bezig”, begint Dessers aan Sport/Voetbalmagazine. “Het zou zonde zijn om nu al meteen een nieuwe stap te zetten.”

Dessers heeft doelen. “Ik heb voor het seizoen enkele doelen vooropgesteld en die wil ik behalen, met deze ploeg Europees voetbal afdwingen bijvoorbeeld. Misschien scoor ik na de winterstop niet meer en blijf ik bij Heracles, misschien maak ik er nog tien en versier ik een mooie transfer.”

“Vorig jaar stond ik op ditzelfde tijdstip klaar om uitgeleend te worden door Utrecht (aan Waasland-Beveren, nvdr), ik geraakte geblesseerd en dat plan ging niet door. Uiteindelijk was ik nog belangrijk in de play-offs voor Europees voetbal. Je kunt dus best niet te ver vooruit kijken in het voetbal, heb ik geleerd”, aldus Dessers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan hij een stap hogerop?

(107 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws