Anderlecht heeft al drie keer prijs: 'Na Musona ook Thelin en Chipciu naar exit'

Anderlecht heeft al drie keer prijs: 'Na Musona ook Thelin en Chipciu naar exit'

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 07:55vr 03-01-2020 om 07:55

Op 1 januari startte bij RSC Anderlecht operatie 'Grote kuis'. De komende weken moeten heel wat overbodige spelers de club verlaten. Knowledge Musona begaf zich de voorbije dagen al richting de uitgang en nu zijn daar nog twee namen bijgekomen: Alexandru Chipciu en Isaac Kiese Thelin.

Beide spelers hebben geen toekomst meer in het Anderlecht onder Frank Vercauteren en Vincent Kompany. In het geval van Chipciu lijkt Turkije de volgende bestemming te worden. De flankspeler onderhandelt volop met FK Gaziantep. Daar staat een landgenoot van Chipciu aan het roer, Marius Sumudica. Die deal zou volgens Het Laatste Nieuws snel van grond kunnen komen.

Ook Thelin zou de komende dagen wel eens van lucht kunnen veranderen. De rijzige spits is in gesprek met FC Kopenhagen. Als alles uitdraait zoals het momenteel lijkt te gebeuren, zullen Chipciu, Thelin en ook Musona geen deel uitmaken van de Anderlecht-selectie die op stage trekt naar Pinatar. Zondagochtend vertrekken Kompany en co richting Spaanse zon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie zou Anderlecht nog het best kunnen gebruiken?

(947 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws