Club Brugge geeft Argentijns toptalent niet op: Ze gaan het opnieuw proberen

Club Brugge geeft Argentijns toptalent niet op: "Ze gaan het opnieuw proberen"

02-01-2020 22:01
9

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Club Brugge uitgekomen bij Adolfo Gaich. De Argentijnse spits staat hoog op het lijstje van Blauw-Zwart, dat al een bod zag afgewezen worden. Toch heeft Club Brugge de hoop op Gaich nog niet opgegeven.

Club Brugge deed naar verluidt al een bod van negen miljoen euro op Gaich, maar zag dat door zijn club San Lorenzo afgewezen worden. Makelaar Pablo Caro geeft echter aan dat Club Brugge geïnteresseerd blijft.

"Momenteel onderhandelen ze van club tot club", klinkt het bij Tyc Sports. "We gaan er vanuit dat Club Brugge het opnieuw gaat proberen met een nieuwe aanbieding. Als ze een bedrag op tafel leggen dat in de buurt komt van zijn afkoopclausule, denk ik dat het in orde kan komen. Het hangt ook af van San Lorenzo, want ze zien hem nu als een belangrijk lid van het team", werd Caro geciteerd door Vamos Ciclon.

Zijn clausule bedraagt momenteel 13,5 miljoen euro, een bedrag dat San Lorenzo graag nog wil verhogen door middel van een contractverlenging. "Het idee om dit op te trekken naar 20 miljoen werd door de club geopperd", zegt Caro.

"We zullen zien of dat goed is voor de speler, het moet hem contractueel beschermen. Ik heb er nog niet met Adolfo persoonlijk over gesproken, maar we zien een eventueel vertrek zeker niet als iets slecht", aldus de makelaar.