UPDATE: STVV bevestigt nakend vertrek van Boli: “Goed mogelijk”

UPDATE: STVV bevestigt nakend vertrek van Boli: “Goed mogelijk”

26-12-2019 11:15 Laatste update: 30-12-2019 08:44
10

De kans dat Yohan Boli na de winterstop nog bij STVV speelt is nihil. Zijn contract loopt in de zomer af en Boli wil niet verlengen. Toch aanvaardt STVV niet eerder welk bod.

L'Equipe, een Franse sportkrant, laat namelijk weten dat STVV een bod van 500.000 euro geweigerd heeft. Er wordt niet vermeld van welke ploeg dat bod kwam. STVV zou namelijk toch nog twee à drie miljoen euro willen vangen voor de Ivoriaan, ook al is het duidelijk dat hij zelf wil weggaan. 

Een resem ploegen staan in de rij om Boli weg te halen op Stayen. Werden onder meer genoemd in de laatste weken: Besiktas, Galatasaray, Brighton & Hove Albion, FC Nantes, Bordeaux, Club Brugge, Anderlecht en Zulte Waregem. Boli speelde inmiddels 121 wedstrijden voor STVV. Hij vond daarin 39 keer de netten.

UPDATE: STVV-voorzitter David Meekers geeft toe dat Boli, net als enkele andere spelers, op weg is naar een vertrek. Vooral Anderlecht trekt aan de mouw van de aanvaller. "Goed mogelijk. Maar tot nader order is er nog niemand van hen getransfereerd", klinkt het in Het Laatste Nieuws.