Antwerp gaat strijd aan met Club Brugge: Je kan altijd iéts doen

Antwerp gaat strijd aan met Club Brugge: "Je kan altijd iéts doen"

26-12-2019 09:45
10

Met een tweede plek in de stand mag men bij Antwerp FC terugblikken op een bijzonder goede eerste seizoenshelft. Heel wat fans dromen zelfs al van een titel, maar Lior Refaelov blijft er rustig onder. H

"Ik denk dat Club Brugge te veel voorsprong heeft. Maar het is nog lang", lacht Refaelov in Het Laatste Nieuws. "Helemaal kansloos zijn we niet. In voetbal kan je altijd iéts doen", blijft hij strijdvaardig.

Daar is volgens Refaelov ook een goede reden voor. "Weet je dat wij het enige team zijn dat nog niet verloor van een G5-ploeg? Dat geeft ons heel veel vertrouwen richting de Play-Offs", klinkt het.

De Israëliër beseft echter dat het seizoen nog lang niet voobij is. "Je moet in je beste vorm zijn in de Play-Offs en hopen dat de rest net een beetje minder is. De reguliere competitie in de best mogelijke positie beëindigen en dan een nieuw doel zetten: da's het plan. Maar eerst is er eind januari nog de halve finale van de beker. Heel belangrijk. Opnieuw de cup final spelen, zou amazing zijn. Europees spelen volgend seizoen is voor Antwerp het belangrijkste doel."