Boudeweel houdt slag om de arm: De zoveelste nieuwe start voor Anderlecht

Boudeweel houdt slag om de arm: "De zoveelste nieuwe start voor Anderlecht"

23-12-2019 20:24 Laatste update: 20:30
1

Anderlecht is de week ongetwijfeld met een goed gevoel begonnen. De overwinning tegen Genk heeft vele analisten overtuigd. Ook Tom Boudeweel zag een goede prestatie, al houdt hij ook nog een slag om de arm.

"Anderlecht is toch wel de winnaar van het weekend. Ze wonnen met goed voetbal, weliswaar tegen een zwak Genk. Toch denk ik dat het de beste wedstrijd van hun seizoen was", looft Boudeweel de prestatie tegenover Sporza.

Door de overwinning staat Anderlecht nu ook ineens binnen het bereik van een top zes plaats. Slechts vijf punten achterstand hebben de mannen van Kompany nog. "Vijf punten achterstand met nog 30 punten te verdienen, dat is haalbaar", vervolgt Boudeweel. Toch zal het nu niet ineens allemaal van een leien dakje lopen voor Anderlecht. "Die wisselvalligheid zal in hun spel blijven, dat hoort nu eenmaal bij het proces. Noem het maar de zoveelste nieuwe start", besluit de journalist. 

Anderlecht neemt het op de volgende speeldag op tegen Antwerp. Die wedstrijd wordt eerstkomende vrijdag om half negen afgetrapt.