Waar speelt Nainggolan volgend seizoen? Wordt moeilijk om hem hier te houden

Waar speelt Nainggolan volgend seizoen? "Wordt moeilijk om hem hier te houden"

Gepubliceerd: maandag 23 december 2019 om 20:05ma 23-12-2019 om 20:05

Radja Nainggolan en Cagliari scheren hoge toppen in de Serie A. Onze landgenoot is één van de sterkhouders van de ploeg. Cagliari wilt hem daarom dolgraag definitief aantrekken, maar dat wordt een lastige karwei.

Tegenover Radio Anch’io Sport laat de voorzitter van Cagliari zich lovend uit over Nainggolan. "Hij is een leider, we zijn erg tevreden over hem. Hoe hij de ploeg op sleeptouw neemt is fantastisch", aldus de voorzitter.

Het mag dan ook niet verbazen dat ze Nainggolan in Cagliari graag definitief op hun loonlijst zouden zetten. De middenvelder wordt momenteel namelijk gehuurd van Inter. "Momenteel is het te vroeg om over een verlengd verblijf te praten, maar we gaan dat zeker doen in maart of april", weet de voorzitter daarover te vertellen.

Het wordt echter verre van een eenvoudige klus om Nainggolan definitief los te weken bij Inter. "We gaan met Inter praten maar ik vrees dat we niet veel te zeggen gaan hebben. Hij is een speler van Inter, hij is veel geld waard en heeft zich uitstekend herpakt. Jammer genoeg denk ik dat we momenteel Inter een dienst aan het bewijzen zijn."

Ondanks de moeilijke onderhandelingspositie haalt Cagliari mogelijks wel voordeel uit de persoonlijke voorkeur van Nainggolan. De vrouw van Nainggolan vecht tegen kanker en mede daarom zou de middenvelder verkiezen om in Cagliari te blijven, de thuisstad van zijn vrouw. Nainggolan gaf ook al vaak aan zich goed te voelen in het zuiden van Italië.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Speelt Nainggolan volgend seizoen nog bij Cagliari

(187 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws