Anderlecht-coach Vercauteren geprikkeld: De brief neemt geen druk weg

Anderlecht-coach Vercauteren geprikkeld: "De brief neemt geen druk weg"

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 07:15za 14-12-2019 om 07:15

RSC Anderlecht kwam met een open brief op sociale media. Op een persconferentie reageerde hoofdtrainer Frank Vecauteren op het opmerkelijke initiatief.

Vercauteren reageerde geprikkeld toen er werd gevraagd of de druk nu wat weggenomen is door de brief. "Ik ga dat meteen wegwuiven. We zitten hier niet om het over de brief te hebben, maar over de wedstrijd. Maar goed, door die brief is de druk niet weggenomen, neen. Op Anderlecht moet er druk zijn en de spelers moeten die kunnen omzetten in positieve energie. Dat heb ik altijd gezegd. Het is niet dat de situatie nu ineens anders is. Die blijft hetzelfde."

"Ik sta er 100% achter, anders zou ik die brief niet ondertekenen”, gaat Vercauteren verder aan Sporza. “Dat is een deel van het teamwork. Ik wist hoe het zat voor ik naar hier kwam. Het verandert voor mij niks. Ik wil er verder geen commentaar op geven, maar ik ga er wel iets aan doen. Jullie weten al een paar jaar dat ik mijn mening nooit geef. Als ik dat deed, werd die niet altijd goed ontvangen. Ik heb wel degelijk een mening, maar die blijft bij mij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws