Vanderhaeghe met kritiek op scheidsrechter Dierick: Trad te weinig op

Vanderhaeghe met kritiek op scheidsrechter Dierick: "Trad te weinig op"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 23:24vr 13-12-2019 om 23:24

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 23:29vr 13-12-2019 om 23:29

Vrijdagavond verloor KV Kortrijk in eigen huis van Royal Excel Moeskroen. Na de 1-2 nederlaag was Yves Vanderhaeghe best tevreden over het spel van zijn ploeg. Over het optreden van scheidsrechter Christof Dierick was de trainer van KV Kortrijk minder tevreden. 

"We spelen een van onze betere partijen en staan bij de rust oververdiend op voorsprong. Eigenlijk hebben we de hele wedstrijd onder controle, maar zij komen de boel sluiten en maken heel veel irritante fouten, waar de scheidsrechter niet genoeg tegen optrad", noteerde Sporza uit de mond van Vanderhaeghe. 

"Dat breekt ons heel zuur op, want als je dan bekijkt voor welke fase ze penalty geven, heb ik daar toch mijn twijfels bij. Als ik dan terugdenk aan vorige week en de fase met Ocansey, zie je dat wij in de hoek zitten waar de klappen vallen. Dat is heel spijtig voor mijn ploeg, die vandaag enorm veel inzet had. Ze verdienen dit niet vandaag."

Voor KV Kortrijk was het al de achtste wedstrijd zonder overwinning. In de voorbije matchen pakte KVK enkel punten tegen Anderlecht (0-0) en KV Mechelen (1-1). 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws