Verschueren over mak Anderlecht: Daar moeten we in toekomst op letten

Verschueren over mak Anderlecht: "Daar moeten we in toekomst op letten"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 10:15vr 13-12-2019 om 10:15

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 10:33vr 13-12-2019 om 10:33

Anderlecht stuurde donderdag een open brief de wereld in. Daarin gaf Anderlecht meer duiding bij het beleid van de club en gaf het aan dat het pas in 2022 op een nieuwe titel mikt. Toch wil Michael Verschueren bij Sporza niet spreken van een gebrek aan ambitie.

"We blijven in elk geval ambitieus: we willen nog prijzen winnen", maakt Verschueren duidelijk. "Het is niet omdat we een open brief schrijven om duiding te geven bij ons project, dat we geen ambitie meer hebben om voor die prijzen te gaan. De Europese doelstelling staat nog steeds aangevinkt. We doen er alles aan om dat te halen, via de beker of de competitie."

Anderlecht staat hoe dan ook voor moeilijke weken, met matchen tegen Standard, Club Brugge, KRC Genk en Antwerp. "We zijn nog altijd Anderlecht. Misschien wordt dat momenteel niet vertaald in het klassement, maar we willen nog altijd bewijzen dat we een prestatie kunnen neerzetten tegen de betere ploegen."

Volgens Verschueren zit er wel degelijk potentieel in de huidige kern. "Wat de ploeg nog mist? Dit jaar kampen we met te veel blessures. We hebben geopteerd voor een gezonde mix tussen jeugd en ervaring, maar we kunnen maar een kwart van de ervaren spelers gebruiken door blessures. Daar moeten we in de toekomst op letten."

Poll

Kan RSC Anderlecht Play-Off 1 nog halen?

(838 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws