De Condé is het beu: “Wie niet gelukkig is bij KRC Genk mag vertrekken”

De Condé is het beu: “Wie niet gelukkig is bij KRC Genk mag vertrekken”

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 08:27do 12-12-2019 om 08:27

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 09:40do 12-12-2019 om 09:40

KRC Genk is een schim van de kampioenenploeg van vorig jaar, dat ziet ook Technisch Directeur Dimitri De Condé. Tegenover Het Laatste Nieuws speekt hij duidelijke taal.

De Condé liet eerder al weten dat enkele spelers al met een transfer bezig zijn, ook botsen er enkelen op hun limieten. “Vooral dat eerste is een groot probleem en dat baart mij zorgen. Wie een transfer naar een grote club ambieert, moet het op dit niveau tonen. Maar de realiteit is dat zeker drie, vier spelers het niveau gewoon niet aankunnen. En het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Dit leeft al langer in deze groep en daar word ik kwaad van.”

Defensief zit het spaak. Sebastien Dewaest uitte in het verleden al zijn ongoegen toen hij invaller was onder Mazzu. “We gaan hier zeker opnieuw over praten, maar eens houdt het praten op en moet het op het veld gebeuren. Wie niet gelukkig is in Genk mag vertrekken. Dat is een oplossing, zij het een bruuske. Maar het is duidelijk dat we veel werk voor de boeg hebben. Ik verwacht een reactie tegen Waasland-Beveren, dat heb ik de laatste maanden al te vaak moeten zeggen na een slechte prestatie.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind jij dit ook?

(544 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws