Genk-ploegmaat in de bres voor Vandevoordt: Wij hebben hem in de zeik gezet

Genk-ploegmaat in de bres voor Vandevoordt: "Wij hebben hem in de zeik gezet"

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 09:45wo 11-12-2019 om 09:45

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 11:09wo 11-12-2019 om 11:09

Maarten Vandevoordt (17) had zich zijn Europees debuut met KRC Genk wellicht anders voorgesteld. Naast een blunder na drie minuten veroorzaakte de jonge doelman ook een strafschop. Vandevoordt wordt echter verdedigd door zijn ploegmaats.

"We moeten niet met de vinger naar Maarten wijzen, want wij hebben hem eigenlijk in de zeik gezet", vertelt Casper De Norre in Het Nieuwsblad. De Genk-verdediger geeft dan ook toe dat hijzelf niet vrijuit ging bij het eerste tegendoelpunt. "Ik had de bal al vooruit kunnen passen, Lucumi ­nadien ook. Dan was dit niet gebeurd."

De Norre beseft dat Vandevoordt nadien ongelukkig tussenkwam, maar toch vindt hij het té gemakkelijk om op de jonge Genk-doelman te schieten. "Natuurlijk had Maarten de bal ook meteen kunnen wegtrappen, maar ­eigenlijk hebben we die goal zelf over ons afgeroepen. Want door onze passing kon Napoli Maarten onder druk zetten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Blijft Vandevoordt nummer één van Genk tot het einde van het seizoen?

(2070 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws