UPDATE: Sandler succesvol onder het mes, maar wel lang aan de kant

UPDATE: Sandler succesvol onder het mes, maar wel lang aan de kant

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 08:16wo 11-12-2019 om 08:16

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 22:28wo 11-12-2019 om 22:28

RSC Anderlecht zal het mogelijk even zonder Philippe Sandler moeten doen. De Nederlandse verdediger sukkelt opnieuw met de knie, waardoor een operatie wenkt. Het is echter Manchester City die beslist over zijn medisch dossier. Anderlecht hoopt snel te communiceren over de blessure van Sandler, aldus Het Nieuwsblad.

Maandag ging Sandler in overleg met Man City langs bij een specialist. Die moet duidelijkheid scheppen over wat het beste is om zijn knieproblemen ongedaan te maken. Anderlecht, dat de verdediger huurt zonder aankoopoptie, heeft geen zeggenschap. De kans dat Sandler onder het mes gaat, is weldegelijk groot.

Chadli bijna fit
Verder verloopt de revalidatie van Nacer Chadli gunstig. De Rode Duivel én sterkhouder van Anderlecht kampte met enkelproblemen, maar die zijn bijna van de baan. Verwacht wordt dat Chadli speelklaar raakt  voor de wedstrijd tegen Standard van komende zondag.

Over de nieuwe spierblessure van Vincent Kompany is nog geen uitsluitsel. De ervaren verdediger viel tegen Excel Moeskroen opnieuw geblesseerd uit met pijn aan de hamstrings.

Update: Anderlecht is Sandler twee maanden kwijt met een knieblessure. Dat liet paars-wit woensdag weten. De Nederlander ging succesvol onder het mes en kan nu aan zijn herstel beginnen te werken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws