Beloften van Anderlecht gaan met Trebel en Dewaele onderuit tegen OHL

Beloften van Anderlecht gaan met Trebel en Dewaele onderuit tegen OHL

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 20:15ma 09-12-2019 om 20:15

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 23:02ma 09-12-2019 om 23:02

De beloften van Anderlecht spelen maandagavond op verplaatsing tegen Oud-Heverlee Leuven. Daar loopt echter niet alleen jeugd rond. Ook de wederoptredende Adrien Trebel draait mee.

Trebel speelde dit seizoen nog maar drie wedstrijden voor Anderlecht. Zijn laatste match tot dusver speelde hij op 25 oktober, toen Anderlecht 0-0 speelde tegen Eupen. Eind oktober werd hij geopereerd aan de knie, maar nu is hij terug topfit.

Trebel treedt dan ook bij de beloften en wordt kennelijk klaargestoomd voor de komende wedstrijden. Nochtans mag Trebel wel degelijk weg bij Anderlecht. Paars-wit hoopt nadrukkelijk op een bod uit het Midden-Oosten, zeker omdat Trebel nog een contract tot 2023 heeft aan twee miljoen euro per jaar.

UPDATE: De terugkeer van Trebel en de basisplek voor Dewaele heeft niet voor punten kunnen zorgen. Na zeven overwinningen op rij kwam er een einde aan de winstreeks. De Brusselaars verloren met 2-0 op het veld van OHL.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Anderlecht Trebel houden?

(1965 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws