Dessers reageert op geruchten: Nog geen concreet bod gezien

Dessers reageert op geruchten: "Nog geen concreet bod gezien"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 23:20zo 08-12-2019 om 23:20

Cyriel Dessers steekt in absolute bloedvorm dezer dagen. De spits van Heracles kan ondertussen ook op de nodige interesse rekenen. Dessers heeft echter geen intenties om Heracles nu al te verlaten.

Eerder werd al bekend dat Cagliari en Sporting CP wel iets zagen in onze landgenoot. Dessers is op de hoogte van de vermaande interesse. "Ik lees die zaken ook…er is echter een groot verschil tussen eens een keertje komen kijken en een transferaanbieding indienen. Ik heb nog niets concreet gehoord", verduidelijkt Dessers bij Fox Sports.

Ook al komt het effectief tot een bod, Dessers is tevreden bij Heracles en denkt nog lang niet aan een vertrek. "Ik hoop het seizoen hier af te maken. Met nog zeker twintig wedstrijden te gaan is er nog werk genoeg. Hopelijk spelen we ook nog wat extra wedstrijden in de beker en de play-off ronde voor de laatste Europese plaatsen", toont Dessers zich ambitieus.

Mocht Dessers echter effectief een aanbieding krijgen, wordt het toch nog interessant om te zien of hij de lokroep van de Italiaanse en/of Portugese zon kan weerstaan. Met dertien doelpunten en vijf assists zal de interesse er alvast niet minder op worden.

Poll

Wat is de beste keuze voor Dessers?

(59 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws