Antwerp kent geen enkel probleem met Waasland-Beveren, Lamkel Zé blinkt uit

Antwerp kent geen enkel probleem met Waasland-Beveren, Lamkel Zé blinkt uit

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 22:19vr 06-12-2019 om 22:19

Antwerp FC heeft zich weer op de tweede plek genesteld na een makkelijke overwinning vrijdagavond. Op bezoek bij Waasland-Beveren won het met 0-4. Grote uitblinker van dienst was Didier LZ7 Lamkel Zé.

Een degradatiekandidaat versus een ploeg die strijdt om Europees voetbal. Een groot verschil, maar dat was er aanvankelijk niet aan te zien. Beide ploegen zorgden voor een heftig en leuk wedstrijdbegin, met enkele kansjes.

De eerste echte voldragen aanval leidde wel meteen tot een doelpunt. Didier Lamkel Zé scoorde en vierde dat weer op zijn manier, met een kleine papieren boodschap. Daarop vielen de initialen LZ7 te lezen, met ernaast een mannetje dat zijn shirt toont.

Na het doelpunt controleerde Antwerp de wedstrijd volledig en kreeg het de beste kansen. Lior Refaelov miste nog dé kans op de dubbele voorsprong, Waasland-Beveren kwam op geen enkel moment tot bij Sinan Bolat.

In de tweede helft kreeg Waasland-Beveren iets meer de bal, maar tegendoelpunten hoefde men bij Antwerp niet te vrezen. Waasland-Beveren was niet bij machte om tegen te prikken. Lamkel Zé daarentegen...

Op het uur besloot de Kameroener de wedstrijd met zijn tweede van de avond. Antwerp controleerde de partij en kreeg in het slot nog een strafschop. Dieumerci Mbokani plaatste zich achter de bal en maakte er 0-3 van. Zijn vervanger Zinho Gano zorgde zelfs nog voor de 0-4.

Door de zege komt Antwerp spring Antwerp (tijdelijk) naar de tweede plek in de stand. Het telt vijf punten minder dan leider Club Brugge. Waasland-Beveren blijft op de voorlaatste plek staan, met drie punten voorsprong op rode lantaarn Cercle Brugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws