Miskoop voor Anderlecht? 'Ook Vercauteren is geen fan van de man van vier miljoen'

Miskoop voor Anderlecht? 'Ook Vercauteren is geen fan van de man van vier miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 17:45vr 22-11-2019 om 17:45

RSC Anderlecht is sinds de komst van Frank Vercauteren duidelijk op de rails. Enkele spelers, waaronder Adrien Trebel, kregen een nieuwe kans. Dat geldt niet voor Kenny Saief. De Amerikaan lijkt dan ook overbodig bij Anderlecht.

Saief speelde afgelopen jaar nauwelijks voor Anderlecht. De Amerikaan werd dan wel even uitgeleend aan Cincinatti, een club uit de MLS. Na die uitleenbeurt zit Saief nu al maandenlang op een zijspoor bij Anderlecht. En daar zal volgens La Dernière Heure niet snel verandering in komen.

Zo haalt Saief nooit de wedstrijdkern bij Anderlecht. 'Spijtig genoeg voor hem kwam hij nooit in de plannen voor van Vincent Kompany noch Franky Vercauteren. Saief maakt nooit meer deel uit van de 21-koppige wedstrijdselectie.'

Zelfs zijn polyvalentie legde Saief geen windeieren. 'Hij wilde spelen als linksachter, niet zijn favoriete positie', aldus de krant. Anderlecht betaalde een jaar geleden nog vier miljoen euro aan KAA Gent, maar een succes bleek de komst van Saief nog niet. Tenzij er een snelle ommekeer volgt, kan Anderlecht van een miskoop spreken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws