Barça wil contract Messi verlengen: 'Hoop dat hij blijft, denk dat het gebeurt'

Barça wil contract Messi verlengen: 'Hoop dat hij blijft, denk dat het gebeurt'

Gepubliceerd: zondag 17 november 2019 om 09:27zo 17-11-2019 om 09:27

Laatste update: zondag 17 november 2019 om 09:28zo 17-11-2019 om 09:28

Barcelona is druk bezig om het contract van Lionel Messi te verlengen. Technisch directeur Éric Abidal bevestigt dit nieuws en hoopt snel met meer duidelijkheid te kunnen komen.

"Hij is een sleutelspeler voor ons en heeft de optie om te vertrekken aan het einde van zijn huidige contract", aldus Abidal tegen Sport. "Maar ik weet dat de voorzitter (Josep Maria Bartomeu, red.) aan het praten is met vertegenwoordigers van Messi om er zeker van te zijn dat er actie ondernomen wordt. Ik hoop dat hij nog vele jaren bij Barcelona blijft en ik denk ook dat dat gaat gebeuren. Het is Leo's beslissing. Hij is de beste."

Abidal vindt dat de Barcelona-selectie in zijn algemeen staat als een huis. "De ploeg is beter dan vorig seizoen", vervolgt hij. "Als je kijkt naar de spelers dan hebben ze niet alleen het talent, maar ook de persoonlijkheid. In sport kan mentaliteit het verschil maken. Als een team de mentaliteit heeft om een doelstelling te bereiken, dan zal dat ook gebeuren. Daar ben ik van overtuigd, 200 procent zeker."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws