'Scout van Glasgow Rangers voedt geruchten over vertrek van Roofe bij Anderlecht'

'Scout van Glasgow Rangers voedt geruchten over vertrek van Roofe bij Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 14:18ma 11-11-2019 om 14:18

Zulte Waregem kreeg vrijdag bijzonder veel volk over de vloer. Niet alleen kwam Anderlecht op bezoek, ook heel wat scouts zakten af naar de Gaverbeek. Die leken vooral te kijken naar de spelers van Anderlecht.

Zo werd eerder al duidelijk dat Albert Sambi-Lokonga en Yari Verschaeren op het lijstje stonden van verschillende aanwezige clubs. Ajax kwam naar verluidt voor Hendrik Van Crombrugge, die wordt gezien als een potentiële vervanger voor André Onana. Ook Glasgow Rangers stuurde een mannetje, maar dat dat naar verluidt om een andere speler.

The Daily Record geeft aan dat die scout mogelijk naar Waregem werd gestuurd om Kemar Roofe aan het werk te zien. Roofe werd eerder al gelinkt aan de Schotse topclub, die uiteindelijk toch voor Anderlecht koos. Dat er opnieuw een scout naar België werd gestuurd, heeft de geruchten over een transfer van Roofe opnieuw aangewakkerd.

Bij de Rangers zijn ze daarnaast ook op zoek naar een nieuwe spits. Zo staat Alfredo Morales in de belangstelling van verschillende clubs en zoekt de ploeg van trainer Steven Gerrard al naar een potentiële vervanger. Roofe is daarbij één van de namen op het lijstje.

Andere optie
Roofe is echter niet de enige speler die gelinkt wordt aan een transfer naar de Britse eilanden. Zo klinkt het dat Francis Amuzu gevolgd wordt door Southampton. Ook die club stuurde een mannetje richting België, maar zag Amuzu niet aan het werk. De flankspeler bleef een hele wedstrijd op de bank

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws