Tüchel is vol lof over Club Brugge: Tegen zo'n ploeg moet je afzien

Tüchel is vol lof over Club Brugge: "Tegen zo'n ploeg moet je afzien"

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 11:00do 07-11-2019 om 11:00

PSG won woensdag met 1-0 van Club Brugge, maar kroop wel door het oog van de naald. Coach Thomas Tuchel beseft dat ook: hij vond Club Brugge een heel sterke tegenstander.

"In het begin was het moeilijk", geeft Tuchel aan op de persconferentie na de match. "We hebben te veel balverlies geleden. Daarna konden we domineren maar ook op het einde waren er enkele foutjes bij onze ploeg. Club Brugge speelt al het hele seizoen sterk. Je kan niet winnen tegen zo'n ploeg zonder af te zien. Maar we hebben gewonnen en dat zonder een doelpunt te moeten incasseren."

PSG gaf in de tweede helft een nerveuze indruk. "We waren misschien wat bang om onze voorsprong te verliezen en daar hebben we naar gespeeld, dat moet ik toegeven. Ik denk dat we verwend zijn geweest door onze hoge scores. Het is niet omdat we nu gewonnen hebben met 1-0, dat we zwakker hebben gespeeld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws