Liverpool-coach Klopp: We moeten Genk het leven zo zuur mogelijk maken

Liverpool-coach Klopp: "We moeten Genk het leven zo zuur mogelijk maken"

04-11-2019 16:30
7

KRC Genk gaat komende dinsdag in het kader van de Champions League op bezoek bij titelverdediger Liverpool FC. Jurgen Klopp, trainer van de Reds, rekent erop dat zijn team helemaal gefocust is voor de komst van Genk.

Volgend weekend neemt Liverpool het in de eigen competitie op tegen landskampioen Manchester City. Ondanks de belangrijke topper op zondag wil Klopp enkel aan Genk denken. "We hebben grote ambities in deze competitie. We moeten ons dus voor honderd procent richten op de wedstrijd van dinsdagavond", wordt de Liverpool-coach geciteerd door The Sun.

Liverpool zal dan ook voluit gaan tegen Genk. "We moeten opnieuw een ongelofelijk sfeer creëren. We moeten Genk het leven zo zuur mogelijk maken. We moeten absoluut de drie punten pakken, want dat is waar we het allemaal voor doen. En dat lukt alleen als je honderd procent gefocust bent. Dat weet iedereen", aldus Klopp.

Open groep
Toch toont de Liverpool-coach respect voor Genk. "We moeten de ruimtes benutten. Deze groep ligt nog helemaal open. Genk kan nog altijd Europa League afdwingen, zij hebben dus ook doelstellingen. We moeten hen dan ook respecteren."