Breaking news

Stunttransfer in de maak? ‘Twee Belgische clubs willen Vertonghen binnenhalen'

'Barça wacht nog op krabbel Valdés en zit met ontslagen ex-keeper in zijn maag'

'Barça wacht nog op krabbel Valdés en zit met ontslagen ex-keeper in zijn maag'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 15:02wo 23-10-2019 om 15:02

FC Barcelona is nog niet af van Víctor Valdés. De oud-doelman werd onlangs aan de kant gezet als trainer van het O19-elftal van de club, maar lijkt vooralsnog niet mee te willen werken aan de laatste formaliteiten voor zijn ontslag.

De Catalanen brachten op maandag 7 oktober een statement naar buiten en lieten weten dat Valdés 'geen onderdeel meer was' van de club. Catalunya Ràdio meldt nu echter dat de handtekening van de oud-doelman ontbreekt op het document dat zijn ontslag zou moeten bekrachtigen. Valdés lijkt voorlopig ook niet van plan om te tekenen, waardoor hij formeel nog steeds in dienst is.

Zijn opvolger Franc Artiga mag hierdoor niet als trainer optreden tijdens de Youth League-wedstrijd tussen Slavia Praag en FC Barcelona van woensdagavond. De Catalanen moeten hierdoor noodgedwongen een beroep doen op Alberto Encinas, die onder Valdés fungeerde als assistent. Waarschijnlijk moet de club nog drie weken wachten totdat het ontslag van de ex-keeper automatisch bekrachtigd kan worden en Artiga daadwerkelijk aan de slag kan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws