Neto ligt opnieuw in de lappenmand: 'Nog geen licht aan het einde van de tunnel'

Neto ligt opnieuw in de lappenmand: 'Nog geen licht aan het einde van de tunnel'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 14:00za 19-10-2019 om 14:00

De pechduivel is ermee gemoeid, met de carrière van Renato Neto. De Braziliaan vierde in september nog zijn terugkeer als basiskracht na ruim twee jaar (!) blessureleed. Nu ligt de onfortuinlijke middenvelder van KV Oostende opnieuw in de lappenmand.

De voorbije weken kwam Neto niet meer in actie voor Oostende en Het Nieuwsblad weet dat dat ook dit weekend niet het geval zal zijn. De pechvogel sukkelt met een cyste aan het been, meer bepaald in de kuit. Daarom kon trainer Kare Ingebrigtsen Neto niet opnemen in zijn selectie. Oostende ontvangt zaterdagavond KAS Eupen.

Het goede nieuws voor KVO en Neto is dat het huidige letsel niets te maken heeft met de zware knieblessure die hem twee jaar van zijn loopbaan heeft gekost. Toch is het onduidelijk wanneer Neto weer wedstrijdfit zal zijn. Zo blijft zijn teller voor Oostende op twee duels staan: op KV Kortrijk viel hij in, thuis tegen Standard verscheen hij aan de aftrap. Eerder maakte Neto het mooie weer bij KAA Gent.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws