UPDATE: KV Mechelen vangt bot in beroep en moet Swinkels missen

UPDATE: KV Mechelen vangt bot in beroep en moet Swinkels missen

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 13:44wo 09-10-2019 om 13:44

Laatste update: zaterdag 12 oktober 2019 om 07:29za 12-10-2019 om 07:29

KV Mechelen aanvaardt de twee wedstrijden schorsing plus een boete van 2.000 euro van de Geschillencommissie voor Arjan Swinkels niet. Malinwa laat op de clubwebsite weten dat het in beroep gaat.

‘De Geschillencommissie besliste dinsdag om Arjan Swinkels 2 speeldagen te schorsen voor zijn rode kaart in Eupen. KVM is het daar niet mee eens en gaat in beroep. Arjan Swinkels moest al in de eerste helft naar de kant toen scheidsrechter Nathan Verboomen meteen rood trok’, staat te lezen op de clubsite.

‘KV Mechelen vindt de uitsluiting van Swinkels voldoende gezien ook de beelden tonen dat zowel hijzelf als Eupen-speler Milicevic naar een hoge bal gingen. Daarom aanvaardt de club de sanctie van 2 speeldagen schorsing plus een boete van 2000 euro niet en wordt de zaak in beroep behandeld’, klinkt het.

Update: KV Mechelen ging in beroep tegen de schorsing van Arjan Swinkels, maar moet hem toch twee speeldagen missen. Ook moet Malinwa een boete van 2.000 euro betalen. Hij mist de duels tegen Waasland-Beveren en Antwerp.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Terecht dat KV Mechelen in beroep gaat?

(177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws