Anderlecht en Kompany krijgen steun van Extra Time-panelleden: Veel te laat

Anderlecht en Kompany krijgen steun van Extra Time-panelleden: "Veel te laat"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 14:00di 08-10-2019 om 14:00

Laatste update: dinsdag 8 oktober 2019 om 15:49di 08-10-2019 om 15:49

Vincent Kompany heeft bij RSC Anderlecht niet de geschikte diploma’s om een functie als trainer uit te oefenen. Toch twijfelt de Geschillencommissie aan zijn rol. Bij Extra Time werd de situatie van Kompany uitgelicht.

Volgens Mo Messoudi komt het onderzoek van de Geschillencommissie niet op het juiste moment. "Het is veel te laat. Net als ze Franky Vercauteren aanstellen, gaan ze er weer over beginnen. Ik vind het een beetje raar."

"Nu is het eigenlijk niet meer nodig. Op dit moment is hij toch een soort van 'ontslagen' van zijn coach-bezigheden? Dat is toch nu aan de hand. Vercauteren gaat toch niet op zijn kap laten zitten? Dat lijkt me niet', treedt Youri Mulder zijn collega-analist bij.

Dinsdag heeft Anderlecht zich mogen verantwoorden voor de Geschillencommissie. Daar moest Anderlecht aantonen dat de rol van Kompany zich beperkt tot het speler zijn.Indien dat niet lukt, riskeert Anderlecht een sanctie. Die kan gaan van een boete tot – in het slechtste geval – het intrekken van de licentie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verdient Anderlecht een sanctie?

(602 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws